Cubaan kali keempat berhasil - Metro, (2009)
Bakat kepimpinan dalam diri serta ketegasan dan kepetahannya mengeluarkan kata-kata membantu, Amirrudin Abd Rahman, 23, menjuarai Pertandingan Pidato Kepimpinan Harmoni V Intervarsiti (Peniti V) 2009 di Universiti Putra Malaysia (UPM) semalam.