Kerjasama 5 tahun UPM, MU2 - Harian Metro, (2009)
Bagi memperluaskan pengajarana dan penyelidikan dalam bidang pertanian, Universiti Putra Malaysia (UPM) menandatangani memorandum persefahaman (MoU) dengan Universiti Montpellier II (Mu2), Perancis baru-baru ini.