UPM Perkenal Talian Bebas Tol Untuk Kemudahan Pelanggan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 4 Februari – Universiti Putra Malaysia (UPM) memperkenalkan talian bebas tol 1 800 2255 876 untuk kemudahan pelanggan menghubungi universiti itu dengan lebih aktif baru-baru ini.