Roslinda pergi awal ke Jerman - Harian Metro, Aida Adilah Mat (2009)
Presiden Kesatuan Olahraga Amatur Malaysia (KOAM), Datuk Seri Shahidan Kassim, yakin pelompat bergalah wanita, Roslinda Samsu mampu melayakkan diri beraksi ke Kejohanan Dunia di Berlin, Jerman, yang dijadualkan berlangsung Ogos depan.