UPM, IPTS jalin kerjasama - Harian Metro, Suliati Asri (2009)
Universiti Putra Malaysia (UPM) meluaskan peluang pendidikan dengan menjalinkan kerjasama pendidikan awam-swasta melalui perjanjian dengan enam institusi pengajian tinggi swasta (IPTS), baru-baru ini.