Pensyarah, penyelidik UPM terima pengiktirafan - Berita Harian, Rosniza Md Taha (2009)
SERAMAI 27 pensyarah dan penyelidik cemerlang Universiti Putra Malaysia (UPM) menerima pengiktirafan sempena Majlis Gemilang Akademia Putra di Putrajaya, baru-baru ini.