100,000 warga emas terpinggir - Utusan Malaysia, Noraini Nordin (2009)
KUALA LUMPUR - Dalam kesibukan mengejar urusan hidup seharian, hampir 100,000 warga emas di negara ini iaitu mereka yang berumur lebih 60 tahun terpinggir dan tidak dipedulikan.