Tumor tidak halang Azizah didik anak bangsa - Utusan Malaysia, Zunaidah Zainon (2009)
Tarikh 16 Mei menjadi hari begitu istimewa kepada mereka yang bergelar pendidik. Namun, bagi Azizah Yusof@Atan, sambutan Hari Guru memberi makna berbeza kepada kehidupannya.