Penemuan baru UPM untuk Kesejahteraan Masyarakat - Utusan Malaysia, Nazrul Azim Sharuddin (2009)
Kewujudan pelbagai jenis tumbuhan di muka bumi ini sebenarnya menyumbang banyak kebaikan dan kelebihan kepada oragnisme-organisme daripada pelbagai aspek.