Menunggu detik FFPVM6 - Kosmo, (2009)
Tinggal dua hari lagi Festival Filem dan Video Pelajar Malaysia Ke-6 (FFPVM6) bakal bermula. Sebagai panduan, berikut disenaraikan aktiviti-aktiviti menarik sepanjang festival tersebut.