UPM sasar jadi universiti terbaik - Kosmo, (2009)
TERUS KOMITED. Pegawai dan kakitangan Universiti Putra Malaysia (UPM) bertekad memastikan institusi pengajian tinggi itu terus berkembang dan menjadi antara universiti terbaik di dunia.