UPM lebih komited capai kecemerlangan - Kosmo, (2009)
SERDANG - Universiti Putra Malaysia (UPM) akan terus komited melaksanakan Pelan Transformasi bagi meningkatkan kecemerlangan universiti tersebut, walaupun mereka gagal mendapat pengiktirafan sebagai Universiti APEX (Accelerated Programmefor Excellence) tahun lepas.