UPM Tingkat Kesedaran Cegah Kanser Melalui Laman Web - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 22 Jan – Universiti Putra Malaysia (UPM) melancarkan laman web berinformasi kesihatan untuk menyedarkan orang ramai tentang bahaya kanser yang boleh dicegah dari awal melalui cara hidup dan pemakanan yang sihat.