FPPVM bermula esok - Kosmo, Tengku Suzana Raja Hamat (2009)
Masuk edisi keenam, Festival Filem/Video Pelajar Malaysia (FFVPM) yang singgah di Universiti Putra Malaysia (UPM) tahun ini mencanai sesuatu yang banyak pembaharuannya berbanding lima penganjur terdahulu.