Sepuluh lagi Universiti adakan pemilihan Majlis Perwakilan Pelajar - Berita Harian, (2009)
KEHANGATAN bahang pilhan raya kampus kini kembali apabila baki 10 institusi pengajian tinggi awam (IPTA) yang tidak melaksanakannya tahun lalu mengadakan proses pemilihan Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) sesi 2008/2009, bulan ini.