MPPUPM bangga masalah selesai - Harian Metro, (2007)
Semua agenda dan janji yang dibuat Majlis Perwakilan Pelajar Universiti Putra Malaysia ketika pilihan raya kampus setahun lalu ditunaikan. Ini termasuk masalah kritikan seperti kekurangan bas, harga makanan di kampus serta penempatan yang tidak dapat diselesaikan sepenuhnya.