Pelajar pertanian Asean sertai simposium - Berita Harian, (2009)
PUTRAJAYA : Seramai 200 orang, termasuk penuntut dalam bidang pertanian beberapa universiti Asean hadir pada majlis makan malam sempena Simposium Pelajar Pertanian Antarabangsa Pertanian (IASS 2009), baru-baru ini.