UPM penganjur terbaik FFVM ke-6 - Utusan Malaysia, Muhammad Sidik Muhammad Saleh (2009)
Universiti Putra Malaysia (UPM) telah berjaya menjadi pengajur terbaik dengan melakukan beberapa pembaharuan dan mencorakkan Festival Filem & Video Pelajar Malaysia (FFPVM) ke-6 lebih profesional.