Pelajar bidang pertanian pelapis usahawan industri makanan - Berita Harian, Basir Zahrom (2009)
SEKTOR makanan berasaskan pertanian berpotensi besar kerana perminataan terhadapnya kini meningkat berikutan krisis keperluan itu bukan saja di dalam malah luar negara, kata Timbalan Menteri Pertanian dan Industri Asas Tani, Datuk Rohani Abdul Karim.