UPM juara liga hoki MASUM - Utusan Malaysia, (2009)
SERDANG 5 April - Universiti Putra Malaysia (UPM) muncul juara Liga Hoki Majlis Sukan Universiti Malaysia (MASUM) setelah menewaskan Universiti Sains Malaysia (USM) dalam perlawanan terakhir liga dengan keputusan 7-0 di padang hoki USM baru-baru ini.