Seminar semai rasa cinta sastera - Harian Metro (2009)
KUALA LUMPUR : Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Dewan Bahasa dan Pustakan (DBP) menganjurkan Seminar Sehari Kesusasteraan Kanak-kanak dan Remaja 2009 semalam bertujuan memperkasa kesusasteraan Melayu di peringkat awal.