Roslinda, Robbani terima anugerah Masum : bantu kontijen negara juarai Sukan Universiti Asean. - Berita Harian (2009)
JAGUH lompat bergalah kebangsaan, Roslinda Samsu dan atlit lompat pagar negara, Robbani Hassan dinobatkan sebagai Olahragawati dan Olahragawan Majlis Sukan Universiti-universiti Malaysia (Masum) yang berlangsung di Kuantan malam tadi.