200 mahasiswa sertai bengkel seni khat - Utusan Melayu , (2009)
Sebanyak 200 orang daripada pelbagai kaum akan menyertai bengkel seni khat selama 2 hari mulai 28 Mac ini di dewan kuliah sains, Universiti Putra Malaysia (UPM) dekat Serdang, Selangor.