Robani, Roslinda atlet terbaik UPM - Utusan Malaysia, (2009)
Atlet olahraga kebangsaan, Mohd. Robani Hassan dan Roslinda Samsu telah dipilih sebagai Olahragawan dan Olahragawati Universiti Putra Malaysia (UPM) ke-26 dalam majlis anugerah sukan UPM baru-baru ini.