UPM juara olahraga Masum 2009 - Utusan Malaysia, (2009)
atlet Universiti Putra Malaysia (UPM) membuktikan kejaguhan mereka apabila menjuarai Kejohanan Olahraga Majlis Sukan Universiti Malaysia (Masum) 2009 di Stadium UOM di sini baru-baru ini.