Pelajar UPM berkempen sayangi ginjal - Utusan Malaysia, (2009)
Sebanyak 181 orang pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menyertai pelbagai acara yang diadakan bagi menyokong Kempen Kesedaran Penyakit Buah Pinggang sempena Hari Buah Pinggang Sedunia Peringkat Kebangsaan 2009 di Hospital Serdang baru-baru ini.