Memanfaatkan keasyikan multimedia untuk mendidik - Utusan Malaysia, Khairunnisa Sulaiman (2009)
Apakah yang membuat anak-anak atau kita sendiri secara spontan boleh menghafal senikata lagu, tertunggu-tunggu siri televisyen atau tidak berhenti membaca sesebuah novel.