UPM juara pantun - Berita Harian, (2007)
Universiti Putra Malaysia (UPM) meuncul juara Pesta Pantun 2007 antara institusi pengajian tinggi awam (IPTA) menewaskan pasukan Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM), di Dewan Pusat Aktiviti dan Kebudayaan, UIAM, semalam.