Putra FM dekati pendengar - Harian Metro, Mohd Azam Shah Yaacob (2009)
Radio bukan sahaja menjadi wadah hiburan, tetapi turut dijadikan alat menyebarkan maklumat. Selaras tujuan itu. stesen radio kampus Universiti Putra Malaysia (UPM), semalam mengadakan Majlis Promosi Putra FM 2009bagi mendekatkan diri dengan pendengarnya.