PPL UPM tawar program PJJ bagi yang bekerjaya - Utusan Malaysia (2009)
Program Pendidikan Jarak Jauh (PJJ) merupakan salah satu program bagi mencapai objektif Universiti Putra Malaysia (UPM) untuk membuka peluang yang lebih banyak kepada masyarakat untuk mendapatkan pendidikan yang lebih tinggi.