Tujuh Kakitanga UPM Menang Anugerah Fellowship Naib Canselor - Harian Metro, Noor Azam Abd Aziz (2004)
Tujuh kakitangan Universiti Putra Malaysia (UPM) memenangani empat Anugerah Fellowship Naib Canselor 2003, baru-baru ini.