IYC mantapkan pelatih belia dengan seminar antarabangsa - Utusan Malaysia (2009)
Tidak mahu menjadi katak bawah tempurung dan berusaha mempelbagaikan program bertaraf antarabangsa, Pusat Belia Antarabangsa (IYC) meneruskan penganjuran seminar belia di kalangan warga tempatan dan luar negara untuk tahun ketiga berturut-turut.