Penyelidik UPM Harumkan Nama Negara Di Belgium - Berita Harian, Rosniza Mohd Taha (2008)
Hanya menerusi 34 penyertaan, penyelidik negara mendominasi penerimaan pengiktirafan pada Pameran Dunia Inovasi, Penyelidik dan Teknologi Ke-57 (Innova) Brussels, Belgium baru-baru ini apabila dikurniakan 33 pingat iaitu 18 emas, 12 perak dan tiga gangsa serta empat anugerah khas.