UPM terima Sijil ISO: Bukti mampu tangani masalah pertanian negara - Harian Metro, Noor Azam Aziz (2004)
Fakulti Pertanian, Universiti Putra Malaysia (UPM) memperolehi Sijil ISO 9001:2000 bagi skop pensijilan Perkhidmatan pendidikan peringkat ijazah pertama termasuk reka bentuk dan pembangunan kurikulumnya, baru-baru ini.