UPM juara nasyid MAKUM turut raih Anugerah Lagu Terbaik, Iringan Terbaik - Harian Metro, Mary Victoria Dass (2008)
Berkat kesungguhan berlatih selama enam jam sehari sejak tiga minggu lalu memberi keyakinan kepada kumpulan Nasyid Nahwan Nur dari Universiti Putra Malaysia (UPM) untuk memberi persembahan lebih mantap sebelum dinobatkan sebagai johan Festival Nasyid Majlis Kebudayaan Universiti -Universiti Malaysia (MAKUM) 2008 di Plaza Angsana, kelmarin.