UPM ungguli penyelidikan - Harian Metro, Noor Azam Abd Aziz (2003)
UNIVERSITI Putra Malaysia (UPM) memenangi 10 pingat emas, 13 perak dan tujuh gangsa sempena Ekspo Sains dan Teknologi 2003 di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC), Kuala Lumpur, baru-baru ini.