Pensyarah UPM, UM Menang 'Mass Young Researcher 2008' - Berita Harian, Basir Zahrom (2008)
Pensyarah Fakulti Sains Universiti Putra Malaysia, Prof Dr Taufiq Yap YUn Hin dan Dr Zurina Osman dari Fakulti Sains, Universiti Malaya merangkul anugerah 'Mass Young Researcher 2008' daripada The Malaysian Solid State Science and Technology Society sempena Persidangan Solid State Science and Technology ke-24 di Port Dickson, baru-baru ini.