Penyelidik UPM Pecah Monopoli - Utusan Malaysia, Rosniza Mohd Taha (2008)
Penyelidik muda Universiti Putra Malaysia (UPM), Dr. Zulhamri Abdullah memecah monopoli cendekiawan Asia Barat bagi penerimaan hadiah Penyelidikan Universiti Persekutuan Universiti Dunia Islam apabila dipilih memenangani tahun lalu.