Pengurusan kewangan UPM diiktiraf - Utusan Malaysia, Zunaidah Zainon & Au Yeong How (2007)
Perubahan masa telah menyaksikan Universiti Putra Malaysia (UPM) kini dikenali sebagai universiti penyelidikan terunggul di negara ini walaupun suatu ketika dahulu ia merupakan Kolej Pertanian pada tahun 1931.