UPM menang besar di Belgium - Utusan Malaysia, Bernama (2008)
Universiti Putra Mlaaysia (UPM) merangkul satu anugerah khas, lima pingat emas dan tiga pingat perak menerusi lapan projek penyelidikan sempena Pameran Antarabangsa Inovasi, Penyelidikan dan Teknologi Baru ke-57 di Belgium baru-baru ini.