UPM juara nasyid tiga tahun berturut-turut - Harian Metro, (2008)
Kumpulan Nasyid Nahwan Nur Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya mempertahankan kejuaraan tiga tahun berturut-turut apabila sekali lagi dinobatkan johan pada Festival Nasyid Kemerdekaan Institut Pengajian Tinggi (IPT) Kebangsaan.