Pensyarah UPM Menang Anugerah Penyelidik - Utusan Malaysia, (2008)
Profeso Taufiq Yap Yun Hin dari Universiti Putra Malaysia (UPM) telah dipilih sebabgai pemenang ANugerah Penyelidik Muda MASS 2008 daripada Persatuan Sains dan Teknologi Keadaan Pepejal Malaysia.