26 Graduan muslim terbaik terima anugerah - Berita Harian, Norzilawati Abdul Halim (2004)
Seramai 26 graduan Muslim terbaik institusi pengajian tinggi awam dan swasta menerima Anugerah Siswazah Muslim Cemerlang Akademi Sains Islam Malaysia (Asasi) 2003, di sebuah hotel terkemuka di Bangi Selangor, semalam.