UPm menang lima pingat di BIS - Utusan Malaysia, (2008)
Tiga penyelidik Fakulti Kejuruteraan Universiti Putra Malaysia (UPM) memenangi lima pingat termasuk dua anugerah khas pada pameran British Invention Show (BIS) baru-baru ini.