Juara Debat Bahasa Mandarin - UPM raih kemenangan dua kali berturut-turut selepas tewaskan UTP - Harian Metro, (2008)
Universiti Putra Malaysia (UPM) muncul johan Pertandingan Debat Bahasa Mandarin Antara Institusi Pengajian Tinggi (ITP) ke-1 kali kedua berturut-turut.