Fakulti Kejuruteraan UPM Dapat ISO 9001 - Berita Harian, Mohd Feroz Abu Bakar (2001)
Fakulti Kejuruteraan, Universiti Putra Malaysia (UPM) yang seawal penubuhannya pada 1975 hanya mempunyai dua jabatan kini berkembang pesat merangkumi lapan jabatan semuanya.