UPM raih 30 pingat di Ekspo Sains dan Teknologi - Berita Harian, Norzilawati Abdul Halim (2003)
UNIVERSITI Putra Malaysia (UPM) memenangi 30 pingat dalam Ekspo Sains dan Teknologi 2003 di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC), Kuala Lumpur, baru-baru ini.