GSM UPM, GSB UKM Dipilih Sekolah Perniagaan Terbaik - Utusan Malaysia, (2008)
Pelancaran Sekolah Pengurusan Siswazah (GSM) Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Sekolah Peniagaan Siswazah (GSB) Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) sebagai Sekolah Perniagaan Terbaik di negara ini diumumkan baru-baru ini dan ia adalah sejajar keputusan kerajaan pada 24 Oktober 2007 untuk menganugerahkan status tersebut kepada kedua-dua sekolah tersebut