Pensyarah UPM Maut - Harian Metro, (2008)
Biarpun hajatnya menyertai konvoi motosikal berkuasa tinggi tercapai, seorang pensyarah kejuruteraan proses dan makanan Universiti Putra Malaysia (UPM) bernasib malang apabila maut dalam kemalangandi kilometer 141.9 Lebuhraya Utara-Selatan di sinim petang semalam.