Tiga Tokoh Disebut Calon Naib Canselor UPSI - Berita Harian, (2004)
Seorang daripada tiga tokoh akademik disebut-sebut dilantik sebagai Naib Canselor, Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) yang kosong berikutan persaraan Prof Datuk Dr Mohammad Noor Salleh, pada 12 Disember lalu.